25.09.2020    04:25

Ποιος έφερε στο Μαξίμου τη Λοϊζου και εξέθεσε τον Τσίπρα

Λέγεται ότι την Μυρσίνη Λοίζου την έφερε στο Μαξίμου ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Πάντως όποιος και να ήταν σίγουρα έκανε τεράστιο «φάουλ» και εξέθεσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Μετά από αυτό έχει δοθεί εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Πάνο Σκουρλέτη να «ξεψαχνίσει» όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων και όλες τις υποθέσεις που πιθανώς θα έπλητταν τις υπόλοιπες υποψηφότητες.

Οι τοξικές αναρτήσεις της κ. Λοίζου

Ηταν 25 Απριλίου του 2015 όταν σχολίαζε με δηλώσεις του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, λέγοντας ότι «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση». Με την ίδια ακραία προσέγγιση ειρωνεύτηκε την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, γράφοντας: «Απ’ ό,τι μαθαίνω, βελτιώθηκε ο τρόπος βράβευσης της Ακαδημίας Αθηνών γιατί παρουσιάζεται ως ο αποστολέας του παγιδευμένου φακέλου στον Παπαδήμο».

Δεν περνούν απαρατήρητες κι άλλες αναρτήσεις της κ. Λοϊζου από το μακρινό και άκρως «θερμό» 2012.

Τότε λοιπόν ανεβάζει μια φωτογραφία με αστυνομικούς των ΜΑΤ να καίγοντα από τις μολότοφ που έπεφταν βροχή εκείνη την περίοδο.

Ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 ανεβάζει φωτογραφία με μολότοφ τις οποίες χαρακτηρίζει εν είδη χιούμορ «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».

Θα είχε ιδιαίτερη σημασία η θέση της για τη σύνδεση των μολότοφ με εγκλήματα όπως αυτό της Μαρφίν, τώρα που ο Γιώργος Κυρίτσης ζήτησε συγγνώμη για το… δικό του λεκτικό ατόπημα.