Search
Close this search box.
Search

Ποιος κρατάει τα “κλειδιά” της ΟΝΝΕΔ – Ποια είναι τα σχέδια της Συγγρού (Ονόματα)

Πριν 8 έτη

Μετά τα πρώτα θετικά μηνύματα που εξέπεμψε η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τους Παπαμιμίκο και Γεωργιάδη με αφορμή το συνέδριο – φιάσκο της ΟΝΝΕΔ στη Συγγρού επικρατεί αμηχανία για το τι θα γίνει με τη «γαλάζια» νεολαία.

Το κυριότερο είναι ότι εκτός των άλλων η Δ.Α.Π που αποτελεί το πιο μάχιμο και ζωτικό κομμάτι της ΟΝΝΕΔ και ουσιαστικά της ΝΔ εχει μπροστά της τις φοιτητικές εκλογές.

anastasopoulos_DAPΠάντως αυτή την ώρα δεν υπάρχει το πρόσωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκλογών στον χώρο των Πανεπιστημίων αφού ο σημερινός γραμματέας της ΔΑΠ ΑΕΙ Γιάννης Αναστασόπουλος προέρχεται απο μια σχολή που η ΔΑΠ παίρνει 140 ψήφους και κόβει δεύτερη το νήμα.

Μάλιστα στη Συγγρού αναζητούν εκείνο τον τρόπο αλλά και τα πρόσωπα που θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά της ΔΑΠ για να καταγράψει μια ακόμα πρωτιά, την πρώτη στην εποχή Μητσοτάκη. papanikolopoulos_onned

kiranakisΚατι που γνωρίζουν και οι στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη, Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης που τρέχουν τη νεολαία και όπως ενημερώνεται το 15minutes.gr εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.