-->
11.08.2022

Ποιο στέλεχος της ΝΔ «τα πήρε» με τον Τζιτζικώστα

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα, αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Καραμπίνας, ο οποίος στις περσινές εκλογές ήταν ο πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Καχριμάνη, ενώ στις φετινές διπλές εκλογές ήταν τρίτος κατά σειρά εκλογής, πολιτευτής της Ν.Δ. στο τοπικό γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Αιτία ήταν το γεγονός, ότι o Γ. Καραμπίνας δεν εκλήθη στη Σαββατιάτικη σύσκεψη που οργάνωσε ο Απ. Τζιτζικώστας και στην οποία είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι υπόλοιποι έξι πολιτευτές του τοπικού βουλευτικού ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Δικαιολογημένα, όπως συζητήθηκε ευρύτατα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, τα πήρε… κρανίο από την “προκλητική απρέπεια” Τζιτζικώστα και για το λόγο αυτό λίγο πριν την προεκλογική ομιλία στο “Du Lac” σήκωσε το τηλέφωνο και έσυρε τα… εξ αμάξης στο σημερινό περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Εννοείται, ότι λίγο μετά δεν πήγε ούτε στην ομιλία του στο ξενοδοχείο «Du Lac». Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκεκριμένη σύσκεψη, αν και είχαν προσκληθεί όλοι από τον Απ. Τζιτζικώστα, δεν έδωσαν το παρόν οι τέσσερις (4) από τους επτά (7) τοπικούς πολιτευτές της Ν.Δ.

Πιο συγκεκριμένα, δεν εμφανίστηκαν -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- οι: Γιάννης Καραμπίνας, Νατάσσα Τύρου-Ούζα, Γιώργος Νταλαμάγκας και Κώστας Τασούλας (βρισκόταν στη Βουλή).

Αντίθετα, παρευρέθηκαν οι: Σταύρος Καλογιάννης, Μαρία Τσολάκη και Χάρης Λαζάνης (έχει δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη). Άλλο ένα αξιοσημείωτο στοιχείο από τη Σαββατιάτικη ομιλία Τζιτζικώστα, ήταν η απαίτησή του να μην τον προσφωνήσει η πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, Μαρία Κεφάλα.

Θυμίζουμε, ότι είθισται σε κάθε προεκλογική ομιλία υποψήφιου προέδρου, η πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ να προσφωνεί τους ομιλητές. Αυτό έγινε και στην πρόσφατη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και παρότι η Μ. Κεφάλα υπέγραψε την αίτηση υποψηφιότητας του Απ. Τζιτζικώστα, εκείνος δεν της επέτρεψε να τον προσφωνήσει. Οι πληροφορίες από την τοπική ΝΟΔΕ, κάνουν λόγο για εκνευρισμό Τζιτζικώστα σχετικά με την όλη διοργάνωση της προεκλογικής του ομιλίας, οπότε λογικά μέρος των παραπόνων, είχαν να κάνουν και με το ρόλο της Μ. Κεφάλα!

epirusgate.gr


Διαβάστε επίσης