-->
04.12.2023

Στην Κίνα και στους Zhejiang Guangsha Lions θα συνεχίσει ο Γιάννης Μπουρούσης

Οριστικά στην Κίνα και στους Zhejiang Guangsha Lions θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπουρούσης.

Από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ο 34χρονος σέντερ αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον βρήκε αρκετά γρήγορα στην ομάδα της ασιατικής χώρας.

Αν και βρέθηκε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων της Κίνας (Guangdong Southern Tigers του Γιόνας Καζλάουσκας και τους Beijing Ducks του Γιάννη Χριστόπουλου), τελικά ο Μπουρούσης ήρθε σε συμφωνία με τους Zhejiang Guangsha Lions, που την τελευταία σεζόν τερμάτισαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Πάντως η ιστοσελίδα Asia – Basket τον έχει χρεωμένο στην Guangdong, όπως φαίνεται και παρακάτω.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Κίνας τελειώνει τον Φεβρουάριο και ύστερα από τις αλλαγές που έγιναν πέρυσι στην Euroleague λόγω και του… μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα για μεταγραφές (σ.σ. με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν στη διοργάνωση) μέχρι και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο (επιστροφής του παίκτη στην Ευρώπη).Διαβάστε επίσης