-->
25.09.2023

Την 25η Μαρτίου θα ανακοινώσει το νέο της κόμμα η Ραχήλ Μακρή

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, έχασε τη βουλευτική έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη το 2015. Ωστόσο ούτε στη Λαϊκή Εμνότητα παρέμεινε, αφού ακολούθησε τη φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλεύση Ελευθερίας. Τελικά δεν μακροημέρευσε εκεί, αφού οι δύο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ραχήλ Μακρή. Τώρα αποφάσισε να κινηθεί μόνη της με το «Μέτωπο Νίκης».

Όπως η ίδια ανακοίνωσε, αύριο κατά την διάρκεια επίσκεψής της στην Κρήτη όπου θα βρεθεί με αφορμή τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, θα ανακηρύξει και τον νέο πολιτικό της φορέα.

 Η ανακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα θα γίνει το μεσημέρι στο Μελιδόνι.
«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να υψώσει το ανάστημα του και να πάψει να τους φοβάται», αναφέρει βίντεο με το οποίο ανακοινώνει το «Μέτωπο Νίκης», η πρώην βουλευτής. «Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος» αναφέρει μεταξύ άλλων το βίντεο της ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα.


Διαβάστε επίσης