-->
22.10.2021

Τους σπάει τα νεύρα ο Νικολόπουλος

Nα σπάσει τα νεύρα και στον Καμμένο και στην κυβέρνηση έχει βαλθεί ο Νίκος Νικολόπουλος με ανακοινώσεις του και υπονοούμενα στο twitter, που αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης του. Μετά από μπαράζ σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εξέφραζε την δυσαρέσκειά του για τα προωθούμενα μέτρα αλλά και για το ότι δεν υπουργοποιήθηκε, ανακοίνωσε χθες ότι θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου σήμερα στην οποία θα ανακοινώσει την αυτόνομη πορεία του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, του οποίου είναι ο ιδρυτής.

Η αναφορά για τη «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος» δημιούργησε μια έντονη φημολογία αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του κ. Νικολόπουλου. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Δευτέρας χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να τονίσει πως είναι «οριστικό» ότι έχει αποφασιστεί η αυτόνομη πορεία του κόμματός του.

«Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα…», έγραψε ο βουλευτής στο twitter.

Ωστόσο, παρά τις όποιες αναφορές περί αυτόνομης πορείας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο βουλευτής Αχαΐας διαψεύδει τα σενάρια περί ανεξαρτητοποίησής του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια θα είναι η τελική στάση του στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα την Παρασκευή. Σε κάθε περίπτωση σήμερα στις 12:00 θα εξηγήσει τις προθέσεις και τα επόμενα του βήματα βάζοντας τέλος και στην αγωνία του Μεγάρου Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης