Search
Close this search box.
Search

Φιάσκο η ΕΔΕ της ξαδέρφης Πολάκη – Αθώα η αναισθησιολόγος της 4χρονης Μελίνας

Πριν 8 έτη

Χωρίς κατηγορούμενο και άνευ τεκμηριωμένου κατηγορητηρίου διαπιστώθηκε ότι είναι ο φάκελος που αφορά στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις πεθιδίνες που αφαιρέθηκαν από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η αναισθησιολόγος εξαδέλφη του υπουργού Υγείας,Παύλου Πολάκη, παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνη που πήρε τις πεθιδίνες, ωστόσο στον φάκελο που εστάλη στο πειθαρχικό από το νοσοκομείο Ηρακλείου, αποσιωπάται ποιος πήρε τα φάρμακα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σήμερα που περνούσε από ΕΔΕ η γιατρός για σχετικά δημοσιεύματα, να επιστραφεί πίσω ο φάκελος και να ζητηθεί τεκμηρίωση τουκατηγορητηρίου. Αυτό που επισημαίνουν αρμόδιες πηγές είναι ότι για πρώτη φορά δεν περιγράφεται το αδίκημα και δεν παραπέμπεται συγκεκριμένο άτομο, ενώ ένα ακόμη πρόβλημα είναι το γεγονός ότι από τη δημιουργία του φακέλου έχει αλλάξει η διοίκηση του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχθεί στο αέρα η έρευνα για την κλοπή των φαρμάκων. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω αναισθησιολόγος εμπλέκεται στην υπόθεση της μικρής Μελίνας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Ματίνα Παγώνη, ανέφερε ότι η διαδικασία δεν προχώρησε σήμερα, καθώς δεν έχει κατονομαστεί κανένας υπεύθυνος.

«Υπάρχει μια εισήγηση για την απώλεια οπιούχων φαρμάκων και τίποτε άλλο» τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ακρόασης στο Πειθαρχικό.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.