30.11.2020    22:59

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της με τον Μίνω Μάτσα

Άλλη μια δημόσια εμφάνιση του Μίνου Μάτσα και της Όλγας Κεφαλογιάννη έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν κρύβεται από τις κάμερες αλλά ποζάρει χαλαρά και άνετα.

Μετά τα γενέθλια του Μίνου για τον οποίο η Όλγα ετοίμασε μια έκπληξη στο στούντιο σειρά είχε η εμφάνισή της μαζί με την αδερφή της στη συναυλία του αγαπημένου της στη Ρωμαϊκή Αγορά. Στην ίδια μάλιστα συναυλία ήταν και η αδερφή και ο πατέρας του Μίνου, Μαργαρίτα Μάτσα και Μάκης Μάτσας.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της με τον Μίνω Μάτσα
Κεφαλογιάννη

Ενώ έβγαιναν για μήνες μαζί η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της μόλις πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της και από εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι που είναι χαμηλών τόνων και μόνο σε θέατρα και σε συναυλίες, δε διστάζει να δείξει τον έρωτά του και όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι με την Όλγα να αστράφτει από ευτυχία.

Κεφαλογιάννη

O Μίνως Μάτσας και η HOPEgenesis σε μια μουσική μυσταγωγία για μία και μοναδική βραδιά στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα. Ο βραβευμένος συνθέτης με την συμμετοχή των εξαιρετικών ερμηνευτών Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη καθώς και επτά διακεκριμένων μουσικών παρουσίασε τούς πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του. Μάλιστα η Όλγα Kεφαλογιάννη ανέβασε τις φωτογραφίες και στο Instagram.

μάτσας μαργαρίτα μάτσα

Στη συναυλία στη Ρωμαϊκή Αγορά, ο Μίνως Μάτσας διάλεξε σαν τίτλο έναν συγκλονιστικό -και σήμερα επίκαιρο περισσότερο από ποτέ – στίχο του Τάσου Λειβαδίτη: «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει». Στο πνεύμα αυτό, όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της HOPEgenesis που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας και την ενίσχυση της οικογένειας, ειδικότερα στις παραμεθόριες περιοχές της.

Οι αναρτήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη