Search
Close this search box.
Search

Έκπληξη η «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» στις εκλογές των δημοσιογράφων

Πριν 5 έτη

Η παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» πήραν την πρώτη θέση στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ. Συγκέντρωσαν 955 ψήφους και καταλαμβάνουν 4 έδρες. Την έκπληξη έκανε η πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» που πήρε 502 ψήφους και 2 έδρες. Στην 3η θέση η «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ» με 469 ψήφους και επίσης 2 έδρες. Από μία έδρα πήραν οι παρατάξεις «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ», «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ». Στο ΔΣ εκλέχθηκαν οι: Μαρία Αντωνιάδου, Αριάδνη Αγάτσα, Μάκης Διόγος, Αγγελική Γυπάκη, Νίκος Καρούτζος, Γιώργος Βότσκαρης, Σταύρος Καπάκης, Μάχη Νικολαρά, Δημήτρης Τσαλαπάτης, Γιώργος Μηλιώνης, Γιάννης Αγγελής.

Η ανακοίνωση της Νέας ΕΣΗΕΑ

Δεύτερη δύναμη η ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ-Αναλογικό Αντιπροσωπευτικό προεδρείο τώρα.

Ευχαριστούμε τους πάνω από 500 ηρωικούς συναδέλφους που έδωσαν σε μια νέα παράταξη, τη ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ, τη δεύτερη θέση στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ και δύο έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο. Και αυτό γιατί αγνόησαν τις εργοδοτικές πιέσεις, τις ρουσφετολογικές πρακτικές, τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με υπόδικους του ΕΔΟΕΑΠ και τα αλισβερίσια με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πίστεψαν ότι μπορούμε να ξαναχτίσουμε την ΕΣΗΕΑ όλων των δημοσιογράφων.
Θα είμαστε εδώ παρόντες και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η κακοδιαχείριση των πόρων της ΕΣΗΕΑ και οι πρακτικές διάλυσης των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει η συγκρότηση του Προεδρείου καθώς τα προβλήματα του κλάδου παραμένουν τεράστια και άλυτα.
Καλούμε άμεσα την πλειοψηφούσα παράταξη να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσουμε όλες μαζί οι παρατάξεις στη συγκρότηση Αναλογικού και Αντιπροσωπευτικού Προεδρείου που θα εκφράζει όλους τους συναδέλφους. Τα κάθε λογής αλισβερίσια κάτω από το τραπέζι δεν έχουν θέση στην ΕΣΗΕΑ.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.