-->
26.04.2024

Ήδη πρόκριση για Παρί, 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η απουσία των Νεϊμάρ και Καβάνι δεν εμπόδισε την Παρί Σεν Ζερμέν να φύγει νικήτρια με 2-0 από το «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην Ευρώπη αποδείχθηκε οδυνηρή για τους «μπέμπηδες», που γνώρισαν την πρώτη ήττα τους (σε όλες τις διοργανώσεις) από την ημέρα που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ήττα που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στην επανάληψη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Η Παρί ήταν κυρίαρχη σε όλο το β΄ 45λεπτο, ιδιαίτερα μετά το γκολ του Κιμπεμπέ στο 53΄ από εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία.

Στο 60΄ ο Μπαπέ, μετά από άψογη μεταβίβαση του Ντι Μαρία, πλάσαρε σε άδεια εστία (2-0) ενώ μέσα στο επόμενο 5λεπτο, ο Ντε Χέα έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις σε τετ-α-τετ με τους Μπαπέ και Μπερνάτ.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας η Μάντσεστερ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πογκμπά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου.



Διαβάστε επίσης