-->
29.03.2024

Αποκάλυψη Παπαμιμίκου για το διάλογο που είχε με τον Μεϊμαράκη το βράδυ των εκλογών (video)

Για τις κατηγορίες που δέχεται, ως ο καθόλα αρμόδιος μίλησε σε συνέντευξή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο κ. Παπαμιμίκος, είπε πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν στις 13 Δεκέμβρη, ενώ τόνισε πως στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, καθώς οι μεγαλύτεροι φοβούνται πως νεότερα στελέχη θα τους πάρουν τις θέσεις…

Μάλιστα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε το βράδυ των εθνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο κ. Παπαμιμίκος, όταν του ζητήθηκε να ξεκινήσει τις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου, απάντησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πως πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να το δούμε ψυχραιμότερα.papamimikos708_1

Βέβαια, όπως τόνισε, «ακολούθησα την απόφαση του Προέδρου της ΝΔ, που παρόλη την επίθεση που μου εξαπολύει, τον σέβομαι και τον τιμώ».

Τα σημεία της συνέντευξης του Ανδρέα Παπαμιμίκου:

  • Δεν εκπροσωπώ κανένα υποψήφιο. Είμαι εκπρόσωπος του εαυτού μου και της Νέας Δημοκρατίας.
  • Στη ΝΔ, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός. Φοβούνται οι μεγαλύτεροι ότι θα τους πάρουμε τις θέσεις.
  • Ας φέρει κάποιος αποδείξεις ότι εγώ σιγοντάρω τον Τζιτζικώστα. Συνεργάτες μου στηρίζουν και «τρέχουν» για όλους τους υποψηφίους.
  • Εγώ ήμουν αυτός που πριν 1,5 χρόνο τσακωνόμουν με τον Τζιτζικώστα. Τα στελέχη που τότε δεν έπαιρναν θέση και τώρα είναι ακόμα στη ΝΔ, γιατί κάποιος δε λέει κάτι γι΄αυτούς;
  • Ευθύνη έχουμε όλοι που οι ψηφοφόροι μας, μας γυρίζουν την πλάτη. Δεν γίνεται να έχουμε ακόμα νοοτροπίες περασμένων ετών.
  • Όσον αφορά το συνέδριο. Το καταστατικό μας λέει ξεκάθαρα πως εκλογές γίνονται από τη βάση. Εγώ έχω μάθει να εφαρμόζω το καταστατικό. Αν ο Μεϊμαράκης ήθελε συνέδριο, ας το καλούσε για να αλλάξει το καταστατικό.
  • Τέλος τόνισε πως η ΚΕΦΕ, κάνει ό,τι μπορεί για να διεξαχθούν οι εκλογές. Μάλιστα ανέφερε πως τα προβλήματα δεν τα προκαλεί η ΚΕΦΕ αλλά αυτοί που βρίσκονται γύρω από αυτή και δεν κατεβάζουν τους τόνους.



Διαβάστε επίσης