Search
Close this search box.
Search

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών ο σεφ Αντονι Μπουρντέν

Πριν 6 έτη
Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο διάσημος σεφ Αντονι Μπουρντεν. «Απαγχονισμός» ήταν η αιτία θανάτου του σεφ Άντονι Μπουρντέν σύμφωνα με τον εισαγγελέα Κριστιάν ντε Ροκινί ντι Φαγιέλ.
Το γραφείο του εισαγγελέα της Κολμάρ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Μπουρντέν απεβίωσε σήμερα το πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία.

«Ενημερωθήκαμε για τον θάνατο διά απαγχονισμού του Αμερικανού σεφ σήμερα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Κάισερσμπεργκ, το Le Chambard» δήλωσε ο εισαγγελέας του Κολμάρ, Κριστιάν ντε Ροκινί ντι Φαγιέλ, συμπληρώνοντας ότι σε αυτό «το στάδιο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποθέτουμε ότι υπήρξε παρέμβαση ενός άλλου προσώπου».

Με θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας Αντονι Μπουρντέν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CNN. «Η αγάπη του για την περιπέτεια, την δημιουργία νέων φίλων, το καλό φαγητό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του τον καθιστούν μοναδικό αφηγητή. Τα ταλέντα του δεν έπαψαν ποτέ να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένεια του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή», αναφέρει.
Ο Μπουρντέν άφησε την τελευταία του πνοή στη Γαλλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς του που προβάλλει το CNN. Ο στενός του φίλος, διάσημος Γάλλος σεφ Ερίκ Ριπέρ, τον βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.
Είχε αυτοκτονήσει και ο Benoit Violier 
Ένας από τους διάσημους σεφ στον κόσμο ο Benoît Violier βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κοντά στη Λοζάνη,τον Ιανουάριο του 2016. Ο τιμημένος με αστέρια Michelin, γαλλοελβετός, έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο.
Το 2013 είχε ανακηρυχθεί Σεφ της Χρονιάς και οι σπεσιαλιτέ του ήταν περισσότερο το κυνήγι, αφού και ό ίδιος ήταν δεινός κυνηγός.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.