Search
Close this search box.
Search

Εισβολή ΕΚΑΜ σε κελί στον Κορυδαλλό – Ποιος είναι ο Αλβανός κρατούμενος,τι ετοίμαζε (εικόνες)

Πριν 7 έτη

Έφοδο σε κελί κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να αποτραπεί πιθανό σχέδιο απόδρασης, πραγματοποιήθηκε στις 4 το πρωί με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ και μετά από εισαγγελική παραγγελία. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τη φυλακή αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο μετά από πληροφορίες για όπλα μέσα στη φυλακή, καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχουν εισέλθει όπλα στον Κορυδαλλό.

Ο έλεγχος της ΕΚΑΜ έγινε στο κελί του Αλβανού Ντούσκο Φάμπιο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στο σχέδιο απόδρασης των Πυρήνων από τον Κορυδαλλό που απετράπη μετά τη σύλληψη του Χριστοδούλου Ξηρού τον Γενάρη του 2015.

Η έφοδος έγινε σε συνεννόηση με την Εισαγγελία μετά από πληροφορίες ότι προετοίμαζε απόδραση. Στο κελί του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια μαχαίρια και φορητοί υπολογιστές με σύνδεση στο Ίντερνετ, όχι όμως και αλλά ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες περί απόδρασης. Η επιχείρηση έλαβε χώρα κάτω από άκρα μυστικότητα, δεν υπήρξαν διαρροές.

Άλλες πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σχετική καταγγελία έκαναν συγκρατούμενοι του με τους οποίους ο βαρυποινίτης είχε σοβαρούς διαπληκτισμούς.


Ήταν… πασας στις φυλακές Ιωαννίνων 

Ο αλβανός κακοποιός που κατηγορήθηκε για τον φόνο περιπτερά στην Αττική αλλά και για εκτέλεση έξω από οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, πριν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό κρατούνταν στις φυλακές Ιωαννίνων. Μάλιστα σε έφοδο στο κελί του διέθετε τρία κινητά τηλέφωνα και φορτιστές. Μάλιστα και τότε, για πρώτη φορά στις έρευνες συμμετείχαν ΕΚΑΜ και χρησιμοποιήθηκαν και αστυνομικοί-πυροτεχνουργοί αλλά και σκύλια ανίχνευσης εκρηκτικών υλών.

Εκτός από τα κινητά βρέθει και στικάκι USB, εύρημα που προδίδει και τη χρήση φορητού υπολογιστή μέσα ή έξω από κελί.Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:τρία (3) αυτοσχέδια μαχαίριαοχτώ (8) κινητά τηλέφωνατέσσερις (4) φορτιστές κινητών τηλεφώνωνένα (1) USB καιένα (1) hands – free .

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.