Search
Close this search box.
Search

Η νέα εκλογική επιτροπή της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Όλα τα ονόματα

Πριν 6 έτη

Μπορεί το βάρος της Πειραιώς να πέφτει στις εθνικές εκλογές αλλά παράλληλα καταστρώνει και τον σχεδιασμό για τις αυτοδιοικητικές ανεξάρτητα αν θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2019 πως υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικών ή έρθουν πιο νωρίς, ακόμα και τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές.

Μάλιστα αν η κυβέρνηση επιλέξει να στήσει τριπλές κάλπες, εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές τον ερχόμενο Μάιο τότε η επιλογή των προσώπων είναι ακόμα πιο επιτακτική ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να προετοιμάσουν τις υποψηφιότητες τους.

Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί μια επιτροπή που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες σε όλη την χώρα. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από βουλευτές και γαλάζια στελέχη ενω πρόεδρος θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης που έχει διατελέσει και δήμαρχος Αθηναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσον αφορά τους βουλευτές στην επιτροπή θα συμμετάσχουν ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας.

Στην ομάδα αυτή θα είναι ακόμα πρόσωπα της Πειραιώς όπως ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Θανάσης Νέζης ή ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης αλλά και γαλάζια στελέχη που έχουν περάσει απο την αυτοδιοίκηση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εχει γίνει ήδη μια πρώτη καταγραφή των ενδιαφερομένων σε όλη την χώρα ενω υπάρχουν και εισηγήσεις για συγκεκριμένες περιοχές.

Πάντως στόχος της νέας αυτής εκλογικής επιτροπής θα είναι σε πρώτη φάση μέχρι τον Σεπτέμβριο να εχει καταρτίσει μια λίστα με τις εισηγήσεις της για όλη την χώρα.

 Όπως ειναι φυσικό βέβαια την επιλογή των υποψηφίων στους μεγάλους δήμους και περιφέρειες θα χειριστεί απ ευθείας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.