Search
Close this search box.
Search

Και δεν χτυπάει… το τηλέφωνο του Παπαμιμίκου

Πριν 11 έτη

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι γαλάζιες κάλπες ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αντιλαμβάνεται πλέον πως τελειώνει ο πολιτικός του χρόνος στη Συγγρού και στη θέση του γραμματέα της ΝΔ. Αυτό δεν θα συμβεί μόνο με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη αν εκλεγεί την Κυριακή, αλλά ακόμα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο στηρίζει.
papamimikosΟ Ανδρέας Παπαμιμίκος ακόμα και αυτές τις ώρες προσπαθεί να “ντιλάρει” με τον Μητσοτάκη παρόλο που μέρος των στελεχών του ήδη στηρίζουν τον πρώην υπουργό αφού είναι μονόδρομος μετά την ήττα Τζιτζικώστα.tzitzi_mitsotakis
Αυτός ήταν και ο λόγος της διαρροής μετά τη συνάντηση του Βόλου πως η ομάδα του θα ψηφίσει λευκό σε μια προσπάθεια να πιέσει ακόμα περισσότερο τον Μητσοτάκη για συμφωνία ενώ την ίδια ώρα λέει δεξιά και αριστερά πως δεν τον έχουν πάρει τηλέφωνο ούτε ο Καραμανλής ούτε ο Μεϊμαράκης εν όψει των εσωκομματικών.
samaras-papamimikos6Το σίγουρο είναι πάντως πως πλέον τον Παπαμιμίκο δεν τον ακολουθούν ούτε οι δικοί του άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν Μητσοτάκη ενώ πέρασε ανεπιστρεπτί και η εποχή που “ζύμωνε ” το καραμανλικό μπλοκ με τις συναντήσεις που είχε με τον Λευτέρη Ζαγορίτη λέγοντας του πως είναι “δικός” τους άνθρωπος παρόλο που τον είχε επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς για τη θέση του γραμματέα.
Όσο για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ήταν ξεκάθαρος σε συνέντευξη του. ” Δεν κάνει για γραμματέας ο Παπαμιμίκος , κατέστρεψε το κόμμα. Τη Δευτέρα το πρωί αν εκλεγώ θα του πω εγώ τι θα αναλάβει και που θα πάει.. “.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.