-->
18.04.2024

Ντόρα Μπακογιάννη: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος»

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχτηκε την παρουσιάστρια στο πολιτικό της γραφείο και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» στον Alpha για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Παύλου Μπακογιάννη αλλά και για το ρόλο της γιαγιάς που πλέον έχει.

Για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, έχασα τον καλύτερο μου φίλο. Έχασα τον άνθρωπο με τον οποίο μιλούσα, έλεγα όλα μου τα προβλήματα, από τα γυναικεία, από το «ξεκινάω δίαιτα», μέχρι βεβαίως τα πολιτικά, τα οικογενειακά.»

 «Η ζωή δεν σε πάει πάντα εκεί που θες εσύ. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ μικρή. Εκείνη την εποχή παντρευόντουσαν οι άνθρωποι. Παντρεύτηκα. Και ο Παύλος και ο πατέρας μου επέμεναν ασφυκτικά να τελειώσω τις σπουδές μου. Έκανα τα δύο παιδιά γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον Παύλο θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω παιδιά γρήγορα για να τα ζήσει ο Παύλος. Δεν υπολόγιζα βέβαια τη 17 Νοέμβρη. Με το γνωστό αισιόδοξο τρόπο έλεγα θα κάνω 2 στην αρχή και θα κάνω άλλα 2 στα 35. Νόμιζα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος προγραμματίζει τη ζωή του. Βεβαίως όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο θεός γελάει.» είπε για τον Παύλο Μπακογιάννη.

Ωστόσο αποκάλυψε και ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη ζωή της: «Το ότι δεν έκανα άλλο παιδί, νομίζω ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πως θα το έπαιρνε η Αλεξία και ο Κώστας».



Διαβάστε επίσης