-->
28.03.2024

Γιατί παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ – Έκανε επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,ο Κώστας Μητσόπουλος δημοσίευσε την παραίτηση από την θέση του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ. Ο γαλάζιος νεολαίος αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη για την συνεργασία τους και τον Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη του, επιτέθηκε στο Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον για αντικαταστατικές διαδικασίες.

ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης:

Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ έχει αυτοτέλεια και πλήρη δημοκρατική διάρθρωση και δομή.
Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, σε αντίθεση με το καταστατικό της ΝΔ και το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ, ορίστηκε ημερομηνία διεξαγωγής για νέο Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου. Ο ορισμός αυτός είναι αντικαταστατικός αφού:
· Υπήρχε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, εκλεγμένος από τριάντα χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες, ΔΑΠίτες και ΜΑΚΙτες ο Σάκης Ιωαννίδης και η θέση ΔΕΝ ήταν κενή.
· Η ΚΕΦΕ ΔΕΝ συνεδρίασε για τον ορισμό της ημερομηνίας.
· Η Κεντρική Επιτροπή ΔΕΝ συνεδρίασε για τον ορισμό ημερομηνίας για την διεξαγωγή Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.
Στο προσεχές διάστημα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δίνει την δική της μάχη στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας απέναντι στον αριστερό μηδενισμό και στο γκρίζο. Κανείς δεν το υπολόγισε όμως στις κομματικές ανακοινώσεις με αποτέλεσμα οι ΔΑΠίτες και οι ΟΝΝΕΔίτες να μπουν σε περίοδο εσωστρέφειας.
Με βάση τα παραπάνω και σεβόμενος όλα τα εκτελεστικά γραφεία και τους Προέδρους ΟΝΝΕΔ, τους χιλιάδες ΔΑΠίτες, ΟΝΝΕΔίτες, ΜΑΚΙτες, από το 1974 εώς σήμερα, νιώθω την ευθύνη και παραιτούμαι από το αξίωμα του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ.
Ευχαριστώ θερμά, τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη για την εμπιστοσύνη του.
Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη του.
Τελευταίους σε σειρά αλλά πρώτους σε σημασία, ευχαριστώ θερμά όλους τους νεολαίους της παράταξης μας για τους κοινούς αγώνες και τα μεγάλα ιδανικά που διαφυλάξαμε και υπερασπιστήκαμε αυτά τα 16 χρόνια.
Η ζωή κύκλους κάνει. Η πολιτική κάνει περισσότερους.


Διαβάστε επίσης