-->
29.03.2024

«Πυρ και μανία» ο Καμμένος με τον Βούτση

Ενώ ο Πάνος Καμμένος έχει στείλει τελεσίγραφο για την παραίτηση του Μουζάλα μέχρι την Πέμπτη το πρωί, στην Ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα, ο κ. Μουζάλας καλείται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτών της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, το απόγευμα της Δευτέρας θα συζητηθεί η επίκαιρη επερώτηση που έχουν καταθέσει στον κ. Μουζάλα 12 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δράσης για τη Μετανάστευση και έκθεση προόδου για την Ελλάδα».

Μόλις το έμαθε ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος απειλούσε «θεούς και δαίμονες» και έδειχνε τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, αφού όπως έλεγαν συνεργάτες του, «τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα κάνει ο πρωθυπουργός με τον Μουζάλα, πως ο Βούτσης προγραμματίζει κάτι τέτοιο…»

Πάντως ο συγκεκριμένος προγραμματισμός καταδεικνύει πιθανότατα και τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα περί μη «καρατόμησης» του Γιάννη Μουζάλα, που φαίνεται να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες έναντι εκείνου της αποπομπής, παρά τις πιέσεις του Πάνου Καμμένου.



Διαβάστε επίσης