Search
Close this search box.
Search

Πόσα χρήματα πήρε ο Ψωμιάδης για τη διαφήμιση που κόβεται

Πριν 7 έτη

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητεί από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το … κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.


«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, το βίντεο της διαφήμισης πρόκειται να αποσυρθεί καθώς υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.

Για την αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην Νομάρχης  μίλησε στον Realfm 97,8 και αποκάλυψε  ότι «ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο.
Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα όπως ο ελληνικός λαός , ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες”.
Όσο για την απόφασή του να συμμετάσχει στην διαφήμιση δήλωσε: “Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ευκαιριακού συγχρόνου τσίρου. Ξαναντυθήκα πριν από 20 χρόνια Ζορό. Από τη φύση μου είμαι αληθινός και αυθεντικός. Δεν είμαι δήθεν, δεν φόρεσα ποτέ την μάσκα της σοβαροφάνειας” επεσήμανε ο κ. Ψωμιάδης.

Εξάλλου, είπε, “δεν πήγα σε κανένα μπορντέλο να κάνω τη μαντάμ. Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων.
Δέχθηκα μια πρόταση-πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε”.

Ο προστάτης των φτωχών 

«Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλώντας για την απόφασή του να παίξει στη διαφήμιση, τονίζοντας πως δεν πληρώθηκε για αυτό.

«Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρών σε όλα τα προσκλητήρια. Γεννήθηκα στον χώρο των παιχνιδιών, ήμουν για χρόνια μεγαλοέμπορος. Δεν ήμουν ποτέ θιασώτης ενός σύγχρονου τσίρκου. Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και της γελοιότητας. Είμαι αληθινός, αυθεντικός και ειλικρινής», προσθέτει ακόμα.

Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σύντομα στις οθόνες…

Ο… Ζορό Π. Ψωμιάδης 

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης με την εκκεντρικότητα του. Ακόμα και όταν κατείχε σοβαρές θεσμικές θέσεις όπως αυτή του βουλευτή, του νομάρχη, ακόμα και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είχε προκαλέσει… θύελλα με τις επιλογές και τις εμφανίσεις του.

Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Ντύθηκε Ζορό και πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ των Jumbo για τις Απόκριες.

Στο σποτάκι ακούγεται μάλιστα διασκευασμένος ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας και όταν η συμπρωταγωνίστρια απευθύνεται στον… Ζορό λέγοντας του ”κάτι μου θυμίζει”, χαμογελαστός όπως συνηθίζει δεν έχει πρόβλημα να «βαφτίσει» τον ύμνο της ΝΔ «νέα Jumbo-επιτυχία».

«Γλέντι» στο Twitter

Ο «Ζορό», όπως ήταν φυσικό, έδωσε τροφή για σχόλια στους χρήστες των social media και το Twitterπραγματικά πήρε φωτιά με το… κράξιμο να έχει την τιμητική του.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.