-->
20.04.2024

Στις 7 Σεπτεμβρίου έρχεται το νέο Ιphone

Το νέο iPhone αναμένεται να παρουσιάσει η Apple στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Bill Graham Civic Auditoriym, στο Σαν Φρανσίσκο, στις 8 μ.μ ώρα Ελλάδος. Όσο πλησιάζει η ημέρα της καθιερωμένης εκδήλωσης, τόσο πληθαίνουν οι φημολογούμενες διαρροές για τις αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διαφοροποιούν το νέο κινητό τηλέφωνο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Λεπτότερη συσκευή – «αντίο» στην υποδοχή των ακουστικών – Τέλος για το home button 
Τα περισσότερα site που παρακολουθούν την εταιρεία από την Καλιφόρνια (όπως το Mac Rumors) και που έχουν, διαχρονικά, μία σειρά εύστοχων προβλέψεων για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, συμφωνούν πως το νέο μοντέλο δεν θα διαθέτει την παραδοσιακή υποδοχή ακουστικών.

Σε μία προσπάθεια να μειωθεί περαιτέρω το πάχος των νέων συσκευών, η Apple, αναμένεται να αναβαθμίσει τον ρόλο της λεπτότερης πολυ-υποδοχής lightning και σε υποδοχή ακουστικών.

Επιπλέον το home button του iPhone θα είναι «touch sensitive», πληροφορία που σημαίνει πως ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να πατάει το κουμπί, παρά μόνο να το αγγίζει.

iphone-7-rendering

Η κατάργηση της κλασικής εισόδου ακουστικών θα επιτρέψει την περαιτέρω λέπτυνση του iPhone

Εναλλακτικά οι κάτοχοι της νέας συσκευής θα μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα ασύρματων, επαναφορτιζόμενων ακουστικών που πιθανότατα θα λανσάρει η Apple, και τα οποία θα συνδέονται με την νέα συσκευή μέσω Bluetooth.

Τα iPhone 6s και 6s Plus έχουν πάχος 6,9 και 7,1 χιλιοστά αντίστοιχα αλλά τα νέα μοντέλα ίσως είναι λεπτότερα των 6,5 χιλιοστών.

Επιτέλους αδιάβροχα;
Η εφημερίδα Mirror προβλέπει πως η νέα συσκευή θα είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP68 όπως και τα τελευταία μοντέλα της ανταγωνιστικής Samsung S7, S7 Edge και Note 7. Αν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, το νέο iPhone θα μπορεί να παραμείνει βυθισμένο κάτω από το νερό, έως και για μισή ώρα, σε βάθος ενάμισι μέτρου.

 

Νέα χρώματα

Όσον αφορά τα χρώματα του νέου κινητού τηλεφώνου της Apple, οι φήμες υποστηρίζουν πως θα λανσαριστεί και το μπλε χρώμα, μαζί με το μαύρο, το ασημί, το χρυσό και το ροζ.

blue-iphone-7-plus-screen-turned-on-8 (1)

Μεγαλύτερη μνήμη
Από ο,τι φαίνεται η κατηγορία των 16Gb καταργείται και τα διαθέσιμα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινά από τα 64 Gb και θα φτάνει έως και τα 256Gb.

Ταχύτερη φόρτιση
Για πρώτη φορά τα νέα iPhone θα επανφορτίζονται ταχύτερα μέσω μίας νέας τεχνολογίας φόρτισης που θα εξασφαλίζει στην μπαταρία αρκετές ώρες «ζωής» μετά από μερικά λεπτά φόρτισης.

Καλύτερη κάμερα στο μοντέλο των 5.5 ιντσών

Μια ακόμα καινοτομία του νέου μοντέλου φαίνεται πως θα είναι η διπλή κάμερα που θα κυκλοφορεί μόνο στην έκδοση του Plus. Οι δύο αισθητήρες της κάμερας θα κάνουν λήψη ταυτόχρονα αλλά με διαφορετικό τρόπο, καθώς η μία θα κάνει zoom και θα διαθέτει διαφορετικό φωτισμό. Η νέα διπλή κάμερα αναμένεται να βελτιώσει και τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας.

apple 7

Περιμένουμε λοιπόν, την 7η Σεπτεμβρίου για να δούμε από κοντά το νέο Iphone, που όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως η Apple ετοιμάζει ακόμα μια πρωτοποριακή συσκευή.

seeyouon7th



Διαβάστε επίσης