-->
18.04.2024

Τα viral της ημέρας: Η 100χρονη μηχανόβια και ένας υπερπροστατευτικός σκύλος

Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο και τα social media:

Viral #1: Ο σκύλος που δεν αφήνει μια μαμά να πλησιάσει το νεογέννητο μωρό της

Ένα υπερπροστατευτικό κουτάβι από το Τέξας αποφάσισε να ασκήσει τον ρόλο του σκύλου- φύλακα με υπερβάλλοντα ζήλο, όταν η ιδιοκτήτριά του απέκτησε παιδί. Το σκυλάκι αντιλήφθηκε ότι το νεογέννητο μέλος της οικογένειας είναι αυτό που χρειάζεται την περισσότερη προστασία και κάπου…το παράκανε, μην αφήνοντας ούτε την ίδια την μητέρα του να το πλησιάσει!

«Ο Τόμπι λατρεύει το μικρό του ανθρωπάκι», έγραψε η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Έριν, στην λεζάντα του viral  βίντεο. Μπορεί ο Τόμπι να είναι λίγο υπερβολικός, αλλά, τουλάχιστον, η Έριν ξέρει τώρα πια ότι μπορεί να του εμπιστευτεί την προστασία του δικού της αγαπημένου ανθρώπου, ανά πάσα στιγμή…

 

#2: Σκυλάκι της Δαλματίας δεν αφήνει τον 5χρονο φίλο του να πάει…νηπιαγωγείο

Άλλο ένα κουτάβι έγινε viral αυτή την εβδομάδα, λόγω της μεγάλης λατρείας του στο «μικρό του ανθρωπάκι». Αυτή τη φορά, ο viral σκύλος πρόκειται για ένα σκυλί της Δαλματίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Λουξ. Κάθε πρωί που ο αγαπημένος άνθρωπος του Λουξ, ο 5χρονος Λίο, ετοιμάζεται για να πάει στο νηπιαγωγείο, ο σκύλος πιάνει τον Λίο από τους ώμους και προσπαθεί να τον…αποτρέψει!

Τουλάχιστον, ο Λίο φαίνεται να το διασκεδάζει. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε εμείς είναι ο τρόπος με τον οποίο υποδέχεται ο Λουξ τον μικρό Λίο κάθε φορά, όταν επιστρέφει από το σχολείο του…

 

#3: Ο ξεκαρδιστικός τρόπος, με τον οποίο μια γατούλα κατεβαίνει τις σκάλες

Ο εναλλακτικός τρόπος με τον οποίο μια γάτα κατεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού της σκόρπισε το γέλιο σε δεκάδες χρήστες του TikTok και του Reddit. Η γάτα, ονόματι Σπλιτ, κατεβαίνει τα σκαλιά ξάπλα και στο πλάι- άγνωστο γιατί. Ίσως θέλησε απλά να ξεχωρίσει- και το πέτυχε!

#4: Η 100χρονη που γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια παρέα μοτοσικλετιστών

Viral στα 100 της χρόνια έγινε η Γκέιλ, μια γυναίκα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ που γιόρτασε τα γενέθλιά της…βολτάροντας με τα μέλη των «Red Knights», δηλαδή μιας λέσχης μοτοσικλετιστών. Οι μοτοσικλετιστές εμφανίστηκαν στο κατώφλι της Γκέιλ και τη βοήθησαν να μπει στο καλάθι μιας μηχανής, με την παιχνιδιάρα γιαγιά να επιμένει πως προτιμά να οδηγήσει η ίδια την μοτοσικλέτα.

Ακόμα και από την θέση του συνοδηγού, όπου τελικά παρέμεινε, η Γκέιλ φάνηκε να διασκεδάζει αφάνταστα τη βόλτα της. Όπως μαθαίνουμε από την κόρη της, η ίδια η Γκέιλ είχε υπάρξει οδηγός μοτοσικλέτας στα νιάτα της και η βόλτα την έκανε να θυμηθεί τις παλιές της δόξες. Κάποιες αγάπες δε σβήνουν ποτέ!



Διαβάστε επίσης