Search
Close this search box.
Search

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Γεροβασίλη: «Είμαι παρούσα» – Κασσελάκης: «Καλωσορίζω την Όλγα» – Εκλογές στις 10 Μαρτίου

Πριν 5 μήνες

»Σύντροφοι δεν πάει άλλο, η κοινωνία χρειάζεται προοδευτική διέξοδο. Σήμερα όμως πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα, το κόμμα μας υποχωρεί συνεχώς, τόνισε στην ομιλία της στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη.

«Άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο, είμαι παρούσα» απαντάει η Γεροβασίλη στον Κασσελάκη. Οι σύνεδροι απαντούν με γουχαϊσματα.

«Καλωσορίζω την Όλγα Στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει», απάτνησε ο Στέφανος Κασσελάκης, που ανακοίνωσε εσωκομματικές εκλογές στις 10 Μαρτίου.

«Θα παραμείνω το κόμμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα η ολγα Γεροβασίλη είπε: «Χρειαζόμαστε πολιτικό σχέδιο. Να ξέρουμε που πάμε και ποιους εκπροσωπούμε με ποιες πολιτικές. Ο κόσμος πρέπει να καταλαβαίνει τι λέμε, να σταματήσουμε τα λάθη, θα δείξουμε κι άλλη ανοχή στα λάθη; Είναι άλλα τα λάθη απειρίας και άλλα της αλαζονείας», επεσήμανε, εισπράτοντας χαιρετισμούς αλλά και αντιδράσεις από τους συνέδρους.

«Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης, δεν είμαστε κόμμα συμπλήρωσης ούτε διαμαρτυρίας. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές από εμάς, λέει η αντιπρόεδρος της Βουλής. Είμαστε υπερήφανοι για την διακυβέρνηση Τσίπρα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.