Search
Close this search box.
Search

Στ. Κασσελάκης για Οθ. Ηλιόπουλο: Κόσμησε το Επικρατείας και το Κοινοβούλιο

Πριν 2 ώρες

Για την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από τη θέση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγη ώρα μετά την επιστολή που έστειλε ο κ. Ηλιόπουλος, μέσω της οποία υπέβαλε την παραίτησή του από βουλευτής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε για τον Όθωνα Ηλιόπουλο στο Facebook ότι «κόσμησε το ελληνικό Κοινοβούλιο», υπογραμμίζοντας ότι «η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον τέως Πρόεδρο για την πραγματική αριστεία που επιθυμούσε να πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου
«Ο Όθων Ηλιόπουλος κόσμησε όχι μόνο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον τέως Πρόεδρο για την πραγματική αριστεία που επιθυμούσε να πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τιμή για την πολιτική ζωή του τόπου η ενασχόληση τέτοιων προσωπικοτήτων με την πολιτική. Και εύχομαι ειλικρινά να του επέτρεπαν οι ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις την ολοκλήρωση της θητείας του.

Προσωπικά, τον ευχαριστώ για την προσφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινοβουλευτική μας ομάδα, για τη φωνή που έδωσε στους απόδημους στο κοινοβούλιο, για την αληθινή συντροφικότητα και το ήθος του.

Θα είναι πάντα πολύτιμος συνομιλητής και συνεργάτης για μένα».

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.