-->
13.04.2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Καταιγιστικές οι απαντήσεις Καραμανλή στην Επιτροπή – Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πρόσωπο

«Καταιγιστικές οι απαντήσεις Καραμανλή στην Επιτροπή και δεν χωρούν αμφιβολίες. Υπάρχει εφέτης ανακριτής που θα ασκήσεις διώξεις κατά πρόσωπο. Αν θέλει ο κ. Τσίπρας μπορεί να κάνει λαϊκό δικαστήριο και να βάλει δικαστή τον κ. Πολάκη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

«Ο κ. Καραμανλής είπε κάτι που έχει σημασία, η πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας μπορει να μας κάνει να ξεχάσουμε τους φυσικούς αυτουργούς. Τα τρένα θα επαναλειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια. Το τοπικό σύστημα της Λάρισας λειτουργούσε 100%.Υπήρχε μια αλληλουχία ανθρώπινων λαθών διαφορετικών ανθρώπων», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν πίστευα στη διαγραφή»

Για τον Παύλο Πολάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σημείωσε: «Είχα πει ότι δεν πίστευα στη διαγραφή Πολάκη. Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πρόσωπο. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν, γιατί τον έχει για τις βρόμικες δουλειές, να λέει ό,τι δεν μπορεί να πει. Έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα να δούμε. Αν δεν του πάρουν το κινητό από το χέρι δεν θα τελειώσει. Αν ο στόχος του κ. Τσίπρα είναι να παραμείνει στην αντιπολίτευση με ένα κόμμα στο 25% είναι μια έξυπνη τακτική να κρατήσει τον Πολάκη, γιατί έχει ένα ακροατήριο. Αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, αυτό δε γίνεται με τον Πολάκη. Η επιλογή να κρατήσει τον Πολάκη είναι μια διαχείριση ήττας».Διαβάστε επίσης