-->
28.03.2023

Αδωνις, Πιερρακάκης, Λιβάνιος: Κόντρα στα video games!

Οι πολιτικοί μπορεί να είχαν ασφυκτικό πρόγραμμα στη ΔΕΘ, ωστόσο κάποιοι είχαν την ευκαιρία και να χαλαρώσουν. Ο λόγος για τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο, οι οποίοι επιδόθηκαν σε gaming!

Τα τρία κυβερνητικά στελέχη βρέθηκαν σε περίπτερο με video games και «κοντραρίστηκαν» σε ένα ψηφιακό παιχνίδι στρατηγικής Warcraft III.

«Με @Pierrakakis και @th_livanios παίξαμε Warcraft III: Reforged. Στο Hangar 17 της ΔΕΘ! Χαμός! Κέρδισα τον Θοδωρή αλλά έπεσα στον ανίκητο Κυριάκο….η φετινή ΔΕΘ φανταστική» ανέφερε χιουμοριστικά σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σημείωσε: «Στη ΔΕΘ υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο περίπτερο με πολλούς χώρους για να παίξουν videogames έρχονται πάρα πολλοί νέοι. Είναι ο κατεξοχήν χώρος συγκέντρωσης των νέων και πάει και πάρα πολύ καλά».

Και ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες, γράφοντας: «Με τον @AdonisGeorgiadi  και τον  @th_livanios  στο Περίπτερο 17 της #ΔΕΘ_2021. Εκτός από ψυχαγωγία, το gaming παράγει ιδέες και δεξιότητες. Εκεί αποσκοπεί κι ο διαγωνισμός http://govtakeover.gr που ανακοινώσαμε σήμερα».

Διαβάστε επίσης