Search
Close this search box.
Search

Αίγινα: Ομολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος της Μαρίας Μπονίκου – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Πριν 3 έτη

Ομολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στην Αίγινα. O 46χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με θύμα την 73χρονη ηθοποιό, χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Εκεί, στη μια τα ξημερώματα οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς ο μητροκτόνος, είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία. Ο άντρας οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά με εντολή εισαγγελέα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση ενώ αργά το βράδυ ομολόγησε την πράξη του.

Η δολοφονία της ηλικιωμένης προσδιορίζεται στις 20:00-21:00, βρέθηκε ημίγυμνη σε ύπτια θέση, ενώ ο μητροκτόνος της είχε τοποθετήσει και σακούλα στο κεφάλι.

Έφερε τραύματα στο λαιμό ενώ κατασχέθηκαν και δυο μαχαίρια.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.