-->
03.08.2021

Ακόμα και εθνικιστές θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Τόσκας

Την ώρα που ο Στέλιος Κούλογλου πυροβολεί τον Αλέξη Τσίπρα, δημιουργώντας νέα αναταραχή στην Κουμουνδούρου, ο Νίκος Τόσκας θολώνει ακόμα περισσότερο το στίγμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με καθοριστική ευθύνη στην τραγωδία στο Μάτι, με άρθρο του στην «Αυγή», ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να συμπορευτεί ακόμα και με …εθνικιστές, αρκεί να είναι έντιμοι!

Γράφει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην «Αυγή»:

«Το 40% των πολιτών ψήφισε Νέα Δημοκρατία. Μπορούμε να νικήσουμε χωρίς να πάρουμε ένα μέρος από αυτούς; Φυσικά όχι. Οι δεξιοί που πλησιάζουν είναι όσοι ανήκουν στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα. Όσοι βρουν κοινά σημεία στις εξαγγελίες της Αριστεράς με τα συμφέροντά τους. Όσοι κοροϊδεύτηκαν ή απογοητεύτηκαν από τη Δεξιά. Αυτοί θα είναι μαζί μας. Ας είναι συντηρητικοί, θρησκευόμενοι, εθνικιστές. Αρκεί να είναι έντιμοι»!

Το άρθρο του Νίκου Τόσκα έχει ήδη ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ -και όχι μόνο από την ¨Ομπρέλα¨-ενώ το εκμεταλλεύεται, όπως είναι φυσικό, το κυβερνών κόμμα.Διαβάστε επίσης