-->
05.12.2022

Αλέξης Κούγιας: «Πυρά» κατά δημοσιογράφου και κατά πρώην δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου – Η δήλωσή του

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατηγορεί έναν δημοσιογράφο αλλά και έναν πρώην δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου για προσπάθεια αποτροπής των μαρτύρων με ειδικές γνώσεις να παραστούν ενώπιον της κυρίας Τζωρτζάτου μετά από αποδοχή του αιτήματος της Ρούλας Πισπιρίγκου να εξεταστούν:

«Πληροφορήθηκα πριν από λίγο, ότι ένας «δημοσιογράφος – παρουσιαστής», στον οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη έχει απαγορεύσει να ασχολείται με την κα Σ.Π. με πρόσφατη απόφασή της, και ένας πρώην δικηγόρος της κ. Σ.Π. και δεν αναφέρομαι στον κο Όθωνα Παπαδόπουλο, χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, εντελώς παράνομα, επικοινώνησαν με τους προταθέντες, από εμάς στην 35ηΤακτική Ανακρίτρια, μάρτυρες με ειδικές γνώσεις και προσπάθησαν να τους αποτρέψουν από το να καταθέσουν την επιστημονική τους άποψη, ενώπιον της κας Ανακρίτριας.

Οι κύριοι αυτοί και ειδικά ο δικηγόρος, πρέπει να καταλάβουν ότι στην υπόθεση της κας Σ.Π. έχουν όλα αλλάξει και είναι, εκτός από παράνομο, και ανήθικο να προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους και επιστήμονες οι οποίοι θα βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση

Η κα Σ.Π. και εγώ προσωπικά, επιφυλασσόμεθα να ασκήσουμε εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά μας».

Διαβάστε επίσης