-->
19.04.2024

Άλλη μια τραγική ιστορία: Ξανθομαλλούσα, δεν με συγχωρώ… – Το εμβόλιο θα σε έσωζε

Άλλη μια γυναίκα, 57 ετών, έφυγε από τη ζωή λόγω κοροναϊού στη Λάρισα. Ένας φίλος της έκανε μια συγκινητική, όσο και αποκαλυπτική ανάρτηση αφού έγραψε ότι η εκλιπούσα ήταν υγιέστατη, αλλά δεν είχε κάνει το εμβόλιο για την Covid-19.

Η 57χρονη, όπως σημειώνει το thessaliatv.gr, αφήνει πίσω της τα παιδιά της, τη μητέρα της, τα εγγόνια της, τον αδερφό της, ανίψια, φίλους και λοιπούς συγγενείς. Η κηδεία της τελέστηκε χθες Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορεί τον εαυτό του λέγοντας: «Δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν… δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει «φύγει». Δεν το χωνεύω με τίποτα».

Αναφερόμενος στο εμβόλιο λέει: «πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ», ενώ τονίζει πως «δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα». Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε ότι δύο κοινές φίλες τους έτρεξαν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ξανθομαλλούσα σε έλεγα…

Δύσκολη μέρα. Κηδεύεσαι λέει. Δεν μπορεί μωρέ, ψέματα είναι… Τρία χρόνια και… κολλητοί, εντελώς κολλητοί, πιο κολλητοί δεν γίνεται. Μετά κάποια έγινε και οι δρόμοι τράβηξαν χώρια.

Δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν… δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει «φύγει». Δεν το χωνεύω με τίποτα.

Το εμβόλιο πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ.

Δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα.

Γιατί τώρα τα λέω αυτά και όχι ένα «καλό ταξίδι» και να ξεμπερδέψω; Μονολογώ στην ουσία, σε εμένα τα λέω και, λέω, μήπως φανώ και χρήσιμος.

Χθες η παρέα ήταν αναστατωμένη, μιλήσαμε αρκετοί στα τηλέφωνα. Ο χαμός σου ώθησε ήδη 2 φίλες να τρέχουν χθες κιόλας να κλείσουν ραντεβού.

Άλλες 2-3 τις έβρισα, έχοντας το θάρρος, και είπα να τσακιστούν να εμβολιαστούν. Γιατί δεν θέλω να χάσω άλλες φίλες, άλλους δικούς μου χωρίς λόγο. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στους δικούς μας. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ…».Διαβάστε επίσης