-->
03.12.2021

Ανδρέας Λοβέρδος – Η απάντησή του στον Γιώργο: Δεν χαρίζω το ΠΑΣΟΚ ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ!

Από το Μενίδι, όπου μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Ανδρέας Λοβέρδος, έκοψε την κουβέντα για προνομιακή στόχευση σε μία κυβερνητική συμμαχία με τη ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κανενός δε θα είμαστε δεκανίκι. Θα είμαστε μεγάλο κόμμα. Δεν χαρίζουμε την πατρίδα στη Δεξιά στη Νέα Δημοκρατία. Δεν χαρίζουμε το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Καθαρά πράγματα» και συμπλήρωσε ότι «στις εκλογές του 2022, 2023, όποτε τις κάνουν οι δεξιοί που κυβερνούν σήμερα, το κόμμα μας θα υπερδιπλασιάσει τη δύναμη του και θα γίνει 18% και θα ρωτάνε τους άλλους όχι εμάς, με ποιον θα πάτε».

Όπως τόνισε ο κ. Λοβέρδος «αισθάνομαι τεράστια προσβολή, πολύ άσχημα όταν εγώ, ένα στέλεχος αυτού του κόμματος που έχει πίσω του κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και ακόμη του Γιώργου Παπανδρέου και του Βαγγέλη Βενιζέλου ως αντιπροέδρου, που έκανε για την Ελλάδα στα καλά και στα κακά της χρόνια τόσα πράγματα, να το ρωτούν ως ένα στέλεχος μικρού κόμματος ‘‘ποιανού θα είστε δεκανίκι’’».

Η παρέμβαση αυτή ήταν και μία έμμεση απάντηση σε διαρροές που είχαν κάνει συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι αναρωτιούνταν «υπάρχει η προοδευτική διακυβέρνηση και η συντηρητική διακυβέρνηση. Τι θέλει δηλαδή ο Ανδρέας Λοβέρδος, συντηρητική διακυβέρνηση;».


Διαβάστε επίσης