-->
29.05.2022

Αποκάλυψη 15minutes.gr: Προς ολική επανεμφάνιση η «Ομπρέλλα» – Τι είπαν οι «αρχηγοί» στην τελευταία συνεδρίαση

Προς ολική επανεμφάνιση της «Ομπρέλας» στην Κουμουνδούρου, ενόψει και των κυοφορούμενων εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστική ήταν η επανεμφάνιση των ηγετικών στελεχών της, με το διαμοιρασμό ρόλων, όπως αποκαλύπτει σήμερα το 15minutes.

Οι Πάνος Σουρλέτης και Δημήτρης Βίτσας, όπως αποκαλύψαμε προ ημερών, ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα τη διεξαγωγή Συνεδρίου εντός του έτους-αίτημα στο οποίο η εσωκομματική αντιπολίτευση θα επιμείνει με ένταση όλο το επόμενο διάστημα.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τοποθετήθηκε πάνω στο πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα παρουσιαστεί στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, που θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν στις αρχές Ιουλίου.

Ο δε Νίκος Βούτσης ζήτησε να μην ληφθεί απόφαση στη Συνδιάσκεψη, αμφισβητώντας το χαρακτήρα της, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των «προεδρικών», αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, που διαμήνυσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Με την παρέμβασή του, πάντως, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ο πραγματικός ηγέτης της «Ομπρέλας», παρότι η τάση αυτή ισχυρίζεται ότι διαθέτει συλλογική ηγεσία.

ΥΓ: Σκεφτείτε να τοποθετούνταν στη συνεδρίαση και ο Νίκος Φίλης, ο μεγαλύτερος ίσως αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου αυτό το διάστημα…

 

Διαβάστε επίσης