-->
06.10.2022

Αυτός ο 21χρονος είχε το δρεπάνι στην επίθεση – Τον «έδωσε» ο 23χρονος Αλβανός – Εικόνες

Τον 21χρονο Γιάννη Κουμαρόπουλο «καρφώνει» ο 23χρονος Αλβανός ως τον χούλιγκαν που κρατούσε το δρεπάνι και χτυπούσε με αυτό τον Άλκη Καμπανό και τους φίλους του, στη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρώην αθλητή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο οποίος επέβαινε στο τρίτο κατά σειρά όχημα που κινήθηκε με τα άλλα δύο με κατεύθυνση την περιοχή Χαριλάου, τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 31 Ιανουαρίου.

Ο 23χρονος Αλβανός, στην απολογία του, αναφέρει πως ο Κουμαρόπουλος κρατούσε το δρεπάνι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ στο τέλος, όταν είχαν γυρίσει στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, παραδέχτηκε ότι «έκανα μαλ…, ξέχασα εκεί το δρεπάνι».

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι στην επίθεση - Τον "έδωσε" ο 23χρονος Αλβανός [Εικόνες]

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο προφίλ του στο facebook πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήταν ακόμα ενήλικος.

21χρονος
21χρονος
Ο ίδιος όμως ο οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ ισχυρίζεται πως δεν χτύπησε ποτέ με το δρεπάνι τον Άλκη, παρά μόνο έναν φίλο του 19χρονου που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης.

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Όπως είπε ο ίδιος στον συνήγορό του, ναι μεν ήταν αυτός που κατέβασε το δρεπάνι από το αμάξι, ωστόσο στη συνέχεια το έδωσε σε άλλον εμπλεκόμενο στο φονικό.

Ο 21χρονος ισχυρίζεται δηλαδή ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον άτυχο 19χρονο. «Πράγματι το δρεπάνι το έβγαλε αυτός από το αυτοκίνητο, στη συνέχεια όμως το πήρε κάποιος που θα κατονομάσει στην ανακρίτρια ο πελάτης μου ποιος είναι, και στη συνέχεια αυτός είναι που χτύπησε με το δρεπάνι στο παιδί», αναφέρει ο κ. Λύτρας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Όπως σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος: «Μέλημά μου είναι να βοηθήσουμε τις δικαστικές Αρχές να τιμωρηθεί ο κάθε ένας από τους κατηγορουμένους για αυτό που έχει κάνει. Αν ο εντολέας μου είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού, να τιμωρηθεί με τη βαρύτερη των ποινών. Όλοι κάτι έχουν κάνει, είναι δεδομένο».Διαβάστε επίσης