-->
14.06.2024

Χατζηδάκης για την παρακολούθησή του: Το έχω συζητήσει με τον πρωθυπουργό

Για την υπόθεση της παρακολούθησής του ρωτήθηκε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης. «Η Δικαιοσύνη πρέπει να βρει τους υπεύθυνους».

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να βρει τους υπεύθυνους» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την υπόθεση της παρακολούθησής του.

Ο ίδιος τόνισε πως είναι πεπεισμένος πως ο πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση. «Το έχω συζητήσει κατ’ επανάληψη με τον πρωθυπουργό. Μου έχει μιλήσει και είμαι απολύτως πεπεισμένος πως ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με το δικό μου θέμα και ζητώ παράλληλα, γιατί και θεσμικά και προσωπικά με ενοχλεί, δεν είναι ωραίο να ακούει κάποιος κάθε φράση σου. Η Δικαιοσύνη πρέπει να βρει τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσει.

Χρειάζεται ένας εκσυγχρονισμός. Υπάρχουν δύο έννομα αγαθά. Η πραγματική εθνική ασφάλεια και από την άλλη το απόρρητο των επικοινωνιών. Καλό είναι όλοι προτού δείξουμε τον απέναντι να κοιτάξουμε τη δική μας παράταξη γιατί όλοι τώρα εμφανίζονται, εδώ ζούμε και ξέρουμε κατά καιρούς διάφορα.

Τι είδους εκβιασμό να κάνει κανείς όταν λέμε ότι στόχος μας είναι η αυτοδυναμία. Εγώ δεν είμαι εναντίον των συνεργασιών. Πίστευα ότι θα λειτουργούσαν. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που έζησα στην Ευρωβουλή με αυτό που έζησα στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Δεν καταλαβαίνω τι είδους εκβιασμός να υπάρξει;»Διαβάστε επίσης