-->
06.06.2023

Χρήστος Δάντης: Βίντεο από τo ατύχημα – Πέφτει από την πίστα την ώρα που τραγουδάει

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο Χρήστος Δάντης σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα, η οποία ήταν γεμάτη από λουλούδια, κάνει δύο – τρία βήματα και ξαφνικά πέφτει στο κενό μπροστά από τα πρώτα τραπέζια.

Δείτε το βίντεο:

Η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε, λίγες ώρες μετά σε μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγραψε: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου».

«Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμήσω, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», συμπλήρωσε, κάτω από μια κοινή της φωτογραφία με τον τραγουδιστή.Διαβάστε επίσης