-->
23.04.2021

Χρήστος Μαρκόπουλος: Τα αρνητικά τεστ του κορωνοϊoύ και η διπλή πνευμονία

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μαρκόπουλου με τον κορωνοϊό. Χθες, εξήλθε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία κάποιων ημερών με πυρετό και διπλή πνευμονία.

Όπως είπε ο ίδιος, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες και κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα καθώς ο ιός είναι ύπουλος.

«Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», είπε με τρεμάμενη φωνή ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής που ταλαιπωρείται 11 μέρες, μιλώντας για την τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.

«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και στο 11 φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον κορονοϊό είναι και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Γιάννης Παππάς και ο βουλευτής Φθιώτιδας και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου. Οι δυο τους περνούν ηπιότερα τη νόσο καθώς βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα.
Διαβάστε επίσης