-->
08.08.2022

Διαμαντοπούλου, πιθανόν και Φλωρίδης ψηφίζουν στο Κίνημα Αλλαγής για αρχηγό!

Οι πρώτες εκπλήξεις ως προς τη συμμετοχή στις εκλογές για αρχηγό στο Κίνημα Αλλαγής έρχονται από την προηγούμενη μέρα της κάλπης.

Οι πληροφορίες επιμένουν πως η πρώην Επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου που έχει ανοιχτή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το όνομα της έχει ακουστεί ακόμα και για υπουργοποίηση σε κυβέρνηση  της ΝΔ θα ψηφίσει τη Κυριακή για αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως ενδέχεται να προσέλθει και ο Γιώργος Φλωρίδης!

Ο πρώην υπουργός είχε ποστάρει ένα τουίτ στον Οκτώβριο με καρφιά για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός σχολίασε: «Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια της «πρωτοβουλίας ενότητας της παράταξης» που ανέλαβε ο ΓΑΠ συναντώντας τους υποψήφιους Προέδρους του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, θα τους λέει να μη διασπάσουν το ΠΑΣΟΚ όπως έκανε αυτός το 2015 και να μη ξαναδιαγράψουν τον Κ. Σημίτη, όπως έκανε αυτός το 2008».

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παρενέβη, τότε, στην πορεία των εσωκομματικών εκλογών, γνωστοποιώντας, μέσω δήλωσής του, την πρωτοβουλία του να συναντήσει τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ και τους έξι υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος. Μια πρωτοβουλία για την οποία είχε ενημερώσει μέσω sms την εκλιπούσα πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος.






Διαβάστε επίσης