-->
06.02.2023

Διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού, τον έσωσαν οι γιατροί και τώρα… αμφισβητεί τον ιό

Ένας ασθενή στην Πάτρα που πριν λίγες ημέρες νόσησε από κορονοϊό, μπήκε στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου του Ρίου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε επικίνδυνα. Στη συνέχεια διασωληνώθηκε αλλά τελικά σώθηκε, χάρη στην αρωγή και τη φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου.

Και αφού συνέβησαν όλα αυτά, ο ασθενής- που είναι φανατικός αρνητής του κορονοϊού και του εμβολίου- τώρα διαμαρτύρεται αφού …αμφισβητεί πως έχει κορονοϊό. Και ζητά από τους γιατρούς αποδείξεις ότι νόσησε!

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στο thebest ο πνευμονολόγος και υπεύθυνος της Ά κλινικής covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Αργύρης Τζουβελέκης.

Ο κ. Τζουβλέλεης απορεί με την συμπεριφορά του ασθενούς, ο οποίος το πρώτο πράγμα που έκανε με το που αποσωληνώθηκε, δεν ήταν να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που τον έσωσαν. Ούτε να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τον ιό. Ούτε φυσικά να σπεύσει να εμβολιαστεί.

Ηταν να στείλει χειρόγραφο μήνυμα για επικοινωνία με τη γυναίκα του και γνωστό δικηγόρο, ο οποίος αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων που αρνούνται την covid-19.

Μάλιστα, όπως λέει ο γιατρός, ο ασθενής ο οποίος ακόμη νιοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, πλέον αναζητά αποδείξεις μοριακού ελέγχου.

«Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ουσιαστικά υπήρξε συνδρομη δύο κλινικών, της ΜΕΘ και της κλινικής Covid-16, αντιμετωπίστηκε άρτια αλλά δυστυχώςε δεν πίστεψε ποτέ και δεν πιστεύει την κρισιμότητα της κατάστασής ούτε, στον ίδιο τον ιό. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συναντάμε και μας γεμίζει με θλίψη και απαισιοδοξία».Διαβάστε επίσης