-->
19.04.2024

Δημήτρης Καμπουράκης: Η «απάντηση» της ΝΔ για ολική ανατροπή στα Χανιά του Παύλου Πολάκη;

Αλλάζει τα δεδομένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, η πιθανή υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη, η οποία ζυμώνεται τις τελευταίες μέρες .

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr ότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Χανιά και «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα με προσοχή πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως, μια υποψηφιότητα Καμπουράκη είναι πιθανόν να φέρει… τα πάνω – κάτω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ σημειώνεται εδώ πως στα Χανιά -από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ- εκλέγεται ο Παύλος Πολάκης…

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το zarpanews.gr, επεσήμανε πως είναι μια πρόταση που του έχει γίνει επίσημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία και μελετά.

Ο ίδιος, είπε πως ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και αναμένεται να αποφασίσει όταν θα είναι εντελώς σίγουρος γι’ αυτή την κίνηση.

Πηγή: zarpanews.grΔιαβάστε επίσης