-->
26.09.2022

Έχει εμβολιαστεί ή όχι ο Βασίλης Λεβέντης; (VIDEO)

Από χθες, Σάββατο, που ο πρόεδρος του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εισήχθη στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα κορωνοϊού και διασωληνώθηκε μέσα σε δύο ώρες, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το εάν ο γνωστός πολιτικός είχε εμβολιαστεί ή όχι, καθώς επίσης και για το εάν τασσόταν υπέρ του εμβολιασμού.

Άνθρωπο του στενού του κύκλου υποστηρίζει ότι ο κ. Λεβέντης «δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, όχι επειδή δεν το ήθελε (τουναντίον το επιθυμούσε διακαώς), αλλά γιατί δεν του το επέτρεπαν στην παρούσα φάση οι θεράποντες ιατροί του. Πάσχει εδώ και χρόνια από διαβήτη και υπέρταση και για το λόγο αυτό υποβαλλόταν σε θεραπεία. Όταν τελείωνε ο κύκλος της θεραπείας θα εμβολιαζόταν, όπως άλλωστε εμβολιάστηκε και όλη η οικογένειά του. Το πρόβλημα της ρύθμισης του ζαχάρου τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια».

Δυστυχώς όμως, πριν ολοκληρώσει τη θεραπεία κόλλησε τον ιό με αποτέλεσμα να μείνει τις πρώτες ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Η κατάσταση της υγείας του όμως επιδεινώθηκε και χθες αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία.

Η αξονική μάλιστα έδειξε ότι είχε υποστεί εκτεταμένες βλάβες λόγω των επιπλοκών, ενώ είναι και χρόνιος καπνιστής.

Κατόπιν των ιατρικών εξετάσεων θεωρήθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του.

«Αυτή τη στιγμή η κατάστασή του είναι σταθερή, και περιμένουμε με αγωνία να περάσουν τα δύο πρώτα εικοσιτετράωρα που θεωρούνται και τα πιο κρίσιμα», λένε οι δικοί του άνθρωποι.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο κ. Λεβέντης από τον Δεκέμβριο του 2020, τις ημέρες δηλαδή που μόλις είχε ανακοινωθεί ότι ανακαλύφθηκε το εμβόλιο και χωρίς να έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά, επεσήμαινε δημοσίως πως «πρέπει να πάνε να εμβολιαστούνε όλοι».

Διαβάστε επίσης