-->
29.05.2022

Έντυσε πανάκριβο vintage αυτοκίνητο με… κιλίμια από την Περσία – Απίστευτες εικόνες

Αφού επί κάποια χρόνια πηγαινοερχόταν για να πουλήσει παλιά κιλίμια από το πορτ μπαγκάζ του, ο φωτογράφος και ντιζάινερ Mikael Kennedy προχώρησε σε επίστρωση του εσωτερικού μιας vintage Μερσεντές με ένα από αυτά τα πολυτελή υφαντά. Η Μερσεντές είναι πλέον επιστρωμένη με ένα κιλίμι Φαραχάν από την Περσία.

Η ρετρό ανακαίνιση έγινε στο πλαίσιο μιας για πάνω από 10 χρόνια επισκευής της vintage Μερσεντές σε συνεργασία με έναν επαγγελματία ταπετσιέρη, ο οποίος ευθυγράμμισε τα μοτίβα κάτω από το ταμπλό και κεντράρησε το κύριο σχέδιο στο πορτ μπαγκάζ. «Επίσης, μου είπε ότι στη διαδικασία έσπασε τρία ψαλίδια των 100 δολαρίων. Σαφώς και τα πέρσικα κιλίμια υφαίνονται για να αντέξουν στον χρόνο, όπως και μια ντίζελ Μερσεντές» έγραψε ο Mikael Kennedy στο Wm Brown Magazine. «Όλα τα αυτοκίνητα κάποιας αξίας πρέπει να είναι γλυπτά, έργα τέχνης που να είναι φορείς του πνεύματος του ιδιοκτήτη τους» τόνισε.

Εκτός του ότι λειτουργεί το κατάστημά του στο Λος Άντζελες, το «King Kennedy Rugs», ο φωτογράφος και ντιζάινερ αυτόν τον καιρό αποδύεται σε μια παρόμοια μεταμόρφωση μιας Πόρσε 911. Επιπλέον, όπως φαίνεται και στον λογαριασμό του στο Instagram, μετασχηματίζει τα κιλίμια σε ενδύματα και υποδήματα.

Διαβάστε επίσης