-->
11.08.2022

Επεισοδιακή σύλληψη στις ΗΠΑ -Πατέρας «κυνηγά» με εκσκαφέα αστυνομικούς που πάνε να συλλάβουν τον γιο του

Μια συνηθισμένη σύλληψη στο Βερμόντ των ΗΠΑ μετατράπηκε σε θρίλερ, καθώς ο πατέρας του υπόπτου αντέδρασε με έναν καθόλου συνηθισμένο τρόπο.

Οι αστυνομικοί έμειναν σοκαρισμένοι, όταν είδαν πως ο πατέρας του υποψηφίου συλληφθέντα προσπάθησε να τους αποτρέψει να του περάσουν χειροπέδες, έχοντας ως «όπλο» του έναν εκσκαφέα.

Μέσω Facebook, η Αστυνομία του Βερμόντ ενημέρωσε ότι δύο υπάλληλοί της μετέβησαν σε ένα σπίτι στο Χάρντγουικ για να συλλάβουν έναν ύποπτο για μια υπόθεση επίθεσης και διάρρηξης. Ωστόσο, «οι γονείς του υπόπτου προσπάθησαν να εμποδίσουν τη σύλληψη και τελικά ο πατέρας του υπόπτου απείλησε και επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, χρησιμοποιώντας έναν εκσκαφέα».

Μάλιστα, οι Αρχές δημοσιοποίησαν και τα πλάνα από το όλο σκηνικό. Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας του υπόπτου να κουνά τον κουβά του εκσκαφέα προς τους αστυνομικούς. Η μητέρα του υπόπτου φαίνεται επίσης να προσπαθεί να αρπάξει τον γιο της από τα χέρια τους.

Ένας από τους αστυνομικούς στρέφει το όπλο του προς τον πατέρα του υποψηφίου για σύλληψη, αλλά δεν πυροβολεί. Δευτερόλεπτα μετά, οι αστυνομικοί φαίνονται να παλεύουν με τον ύποπτο, ενώ προσπαθούν να αποφύγουν τα… απειλητικά μηχανήματα.

Η Πολιτειακή Αστυνομία ενημέρωσε ότι, ευτυχώς, οι υπάλληλοί της ήταν αβλαβείς και μπόρεσαν να συλλάβουν όλους τους εμπλεκόμενους χωρίς να τραυματιστούν. Ο συλληφθείς κατηγορείται για διακεκριμένη επίθεση, διάρρηξη, διατάραξη ησυχίας και αντίσταση κατά των Αρχών.

 


Διαβάστε επίσης