-->
02.06.2023

Επιμένει για τα μονοκλωνικά ο Πολάκης – Νέα ανάρτηση για δεύτερο ασθενή με επίθεση στον Πλεύρη

Νέα επίθεση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως μετά το αρχικό περιστατικό, υπάρχει και δεύτερος ασθενής με κορωνοϊό ο οποίος δεν μπορεί να λάβει μονοκλωνικά αντισώματα καθώς τον πετάει η πλατφόρμα εκτός.

Όπως γράφει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για ασθενή με χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. «Στις 21/12 η πλατφόρμα δεν τον δέχονταν γιατί η νόσος του δεν ήταν στις ενδείξεις», λέει ο κ. Πολάκης αναρωτώμενος «Ποιος φαεινός «επιστημονικος» εγκέφαλος άφησε τους βαρείς ΧΑΠιτες εκτός ένδειξης μονοκλωνικων;».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας πως το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπάρχει γιατί κατ επιλογή «φέρατε μόνο 2000 και τα δίνετε με το σταγονόμετρο για να μην φανεί η έλλειψη!!!».

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης καλούσε το βράδυ του Σαββάτου τον Θάνο Πλεύρη να δώσει έγκριση προκειμένου την επόμενη ημέρα το πρωί τα μονοκλωνικά αντισώματα να βρίσκονται στα Χανιά.

Κλείνοντας δε, καλούσε τον υπουργό Υγείας να μην πάει σε ρεβεγιόν εάν δεν έλυνε το συγκεκριμένο θέμα. «Όλη η ευθύνη είναι πάνω σου και στην ‘επιτροπή των λοιμωξιολογων’», γράφει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:Διαβάστε επίσης