-->
08.08.2022

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας: Δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας ο άνθρωπος που έδωσε το βιτριόλι στην κατηγορούμενη

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην τηλεόραση του Open για την κατάσταση που βιώνει η Ιωάννα, το δικαστήριο, ενώ παράλληλα ανέφερε ποια στοιχεία δείχνουν ότι η κατηγορούμενη είχε συνεργούς στην επίθεση με βιτριόλι.

«Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και για εμάς, έχουμε ταυτιστεί με την Ιωάννα. Είναι ένα δικαστήριο διαφορετικό και για εμάς τους δικηγόρους. Η Ιωάννα ξαναπερνά δεύτερη φορά το συμβάν. Θα πρέπει να περιγράψει από την αρχή τι έζησε. Θέλει να πάρει απαντήσεις αλλά δεν θα τις πάρει», είπε ο κ. Λύτρας.
Σε σχέση με την κατηγορούμενη ο κ. Λύτρας τόνισε: «Η κατηγορούμενη εχει δικαίωμα να μην έρθει ποτέ στο δικαστήριο. Δεν υποχρεούται να έρθει να καταθέσει. Θεωρώ ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή να απολογηθεί. Η Ιωάννα θέλει να είναι παρούσα σε όλες».

Σε σχέση με το άτομο που προμήθευσε την κατηγορούμενη με το βιτριόλι σχολίασε: «Δεν είναι μάρτυρας, δεν εχει κληθεί ο άνθρωπος που της έδωσε το βιτριόλι. Θα ζητήσουμε να τον καλέσουν. Είναι πολύ σημαντικός μάρτυρας. Αμέσως μετά το έγκλημα, η κατηγορούμενη του έκανε 5 κλήσεις».

«Μπορεί να είναι ένας από τους συνεργούς της», πρόσθεσε.

«Στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα θα καταθέσει», εξήγησε και κατέληξε: «Η δίκη ίσως αρχές Νοεμβρίου να τελειώσει».


Διαβάστε επίσης