-->
05.12.2022

Επίθεση με βιτριόλι: «Παρούσα στη δίκη η Ιωάννα – Είναι φυλακισμένη στο σπίτι της» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στη δίκη, παρά το γεγονός ότι ο εφιάλτης της επίθεσης με βιτριόλι θα ζωντανέψει ξανά, και θέλει να πάρει τις απαντήσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

«Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, ένα άτομο που οργανώνει με τόσο καλό τρόπο αυτό το σχέδιο το έχει μελετήσει.

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μία άτυπη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται, γιατί όλο το καλοκαίρι η Ιωάννα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Ο ήλιος και η ζέστη προκαλούν πόνο στα τραύματά της», δήλωσε.

Ο κ. Λύτρας τόνισε πως δεν θα αναλάμβανε ποτέ την υπεράσπιση της κατηγορούμενης. «Έχει δικαίωμα υπεράσπισης ο κάθε άνθρωπος και είμαι υπέρμαχος του τεκμήριου της αθωότητας», υπογράμμισε.

«Η Ιωάννα είναι ένα γενναίο παιδί και έχει εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο προκύπτει ότι έγινε αυτό, μπήκαμε στη θέση της. Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε εμάς, την κόρη μας, σε ένα δικό μας πρόσωπο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης