-->
17.01.2022

Γιατί ο Αποστολάκης «διχάζει» και τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι επιδιώκουν στελέχη της Κουμουνδούρου

Το «φιάσκο Αποστολάκη» αφήνει σε δεύτερη ανάγνωση το αποτύπωμά του και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτον, στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης -και όχι μόνο- διαμηνύουν στον Αλέξη Τσίπρα πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τη «διεύρυνση», τους «ειδικούς» και τους «τεχνοκράτες» τους οποίους και εντάσσει στον ΣΥΡΙΖΑ ή συνεργάζεται μαζί τους! Κατ΄ ουσίαν, δηλαδή, επιχειρούν να μπλοκάρουν στο βαθμό που μπορούν τη νέα προσπάθεια για προσέλκυση προσωπικοτήτων ο πρόεδρο του κόμματος.

Δεύτερον, οι «πασοκογενείς» και κάποια στελέχη που προέρχονται από την ανανεωτική αριστερά και που έχουν «σημιτικές» θέσεις για τα ελληνοτουρκικά,  επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση προκειμένου να «ακυρώσουν» τον Ευάγγελο Αποστολάκη ως σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα για την εξωτερική πολιτική! Και αυτό, καθώς ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει σκληρότερες θέσεις στα θέματα αυτά.

Τρίτον, κάποια στελέχη εκτιμούν πως μπορεί να υπήρχε «παρασκηνιακή επικοινωνία» μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη μέσω του Ευάγγελου Αποστολάκη, η οποία χάλασε κάτω από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν της διαρροής της είδησης. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό πιστεύουν και κόμματα της αντιπολίτευσης, με το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 να το λένε ευθέως και το Κίνημα Αλλαγής εμμέσως!Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης