-->
21.09.2021

Γιώργος Καραγιάννης: «Συνοδηγός» στις υποδομές της χώρας (εικόνες)

«Συνοδηγός» του Κώστας Καραμανλή, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τα μικρά και μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται για το 2021 ε΄ναι ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών βρέθηκε συνεπιβάτης του υπουργού στην Ολυμπία Οδό για να δοκιμάσουν το νέο hybrid σύστημα των διοδίων, δηλαδή την χιλιομετρική χρέωση στα διόδια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Γιώργος Καραγιάννης «εκσυγχρονίζουμε τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους και αναβαθμίζουμε την ποιότητα των μετακινήσεων των πολιτών!
Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα, γιατί μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, εγκαινιάσαμε ένα πρωτοποριακό σύστημα διοδίων χιλιομετρικής χρέωσης, το σύστημα «Hydrid» που παρουσιάζεται για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα από την εταιρεία «Ολυμπία Οδός ΑΕ»».

«Είναι μεγάλη μας χαρά γιατί, στις 4 Νοεμβρίου δώσαμε τη λύση χρήσης ενός μόνο πομποδέκτη σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, και σήμερα προχωράμε σε μία άλλη καινοτομία, τη χιλιομετρική χρέωση των διοδίων. Πλέον μετακινούμαστε χωρίς καθυστερήσεις, με ασφάλεια και με μία κοινωνικά δίκαιη μέθοδο χρέωσης διοδίων με βάση τη διανυθείσα απόσταση.
Καινοτομούμε με το σύστημα διοδίων χιλιομετρικής χρέωσης, γιατί είναι ένα έργο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και το επόμενο διάστημα θα γίνει πραγματικότητα η ομαλή ενσωμάτωσή του στο σύνολο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας».

Δείτε ολόκληρη της ανάρτηση του ΓΓ Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη:

Εκσυγχρονίζουμε τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους και αναβαθμίζουμε την ποιότητα των μετακινήσεων των πολιτών!
Σήμερα…

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Karagiannis στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020Διαβάστε επίσης