-->
24.06.2024

Γιώργος Στύλιος: Κάλεσμα νίκης στον αγροτικό κόσμο

Στην Αθήνα και στην Πειραιώς βρέθηκε ο Γιώργος Στύλιος το Σάββατο 17 Ιουνίου. Αφορμή, η συνάντηση των αγροτικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας στα κεντρικά του κόμματος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Άρτας και μέχρι πρότινος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απευθυνόμενος στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και σε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, τόνισε πως ο αγροτικός κόσμος στις εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης.

Σημειώνοντας πως οι παραγωγοί αναγνωρίζουν το μετρήσιμο έργο της Νέας Δημοκρατίας στον πρωτογενή τομέα, όπως και τη συνεχή και συνεπή προσπάθεια που έγινε σε μια περίοδο πρωτοφανών κρίσεων για τη στήριξή τους.

Ωστόσο, ο Αρτινός πολιτικός, επεσήμανε στα στελέχη, πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού καθώς η κάλπη της 25ης Ιουνίου θα πρέπει να γεμίσει από την αρχή. Έκλεισε, μάλιστα, τον χαιρετισμό του με κάλεσμα σε όλους, να βγουν σε κάθε γωνία της χώρας, στη μάχη για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση ήταν ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Λευτέρης Αυγενάκης ο Ανδρέας  Λυκουρέντζος, η Χριστιάνα Καλογήρου, ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης, καθηγητής Χαρουτουνιάν.Διαβάστε επίσης