-->
26.02.2024

Γκουαρντιόλα: «Οι πολιτικοί απέτυχαν εντελώς…»

«Οι πολιτικοί θα μπορούσαν να αποτρέψουν αυτά τα πράγματα, αλλά καταλήγουν να συμβαίνουν επειδή απέτυχαν εντελώς. Συμβαίνει επειδή δεν μπορούν να το λύσουν. Αθώοι άνθρωποι υποφέρουν και συνεχίζει να συμβαίνει. Το ΝΑΤΟ και τα ευρωπαϊκά έθνη απέτυχαν».
Λόγια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να μιλήσει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Είναι ανησυχητικό, ο πόλεμος συνεχίζεται και η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν είναι για ένα κομμάτι γης, ούτε για μια σημαία, αλλά μόνο για χρήματα, όπως συνέβη στη Συρία, το Αφγανιστάν ή τη Γιουγκοσλαβία με τον θάνατο αθώων ανθρώπων»», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής, ενώ ευχαρίστησε τις χειρονομίες και τις πρωτοβουλίες που προτείνονται από την Premier League, αλλά αναγνώρισε ότι δεν έχουν πραγματική αποτελεσματικότητα στη σύγκρουση. «Είναι σημαντικά, αλλά τελικά είναι απλώς χειρονομίες.bΌλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο, προσωπικά και συλλογικά, κάνουν κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά.



Διαβάστε επίσης