-->
06.12.2022

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγους μήνες πριν σκοτώσει την Καρολάιν, έρχεται στο φως. Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε με το κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγους μήνες πριν σκοτώσει τη σύζυγό του Κάρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά .

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να τραβά με το κινητό του τη σύζυγό του Κάρολάιν.Σημειώνεται πως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, αναμένεται ο δικηγόρος του πιλότου καθώς και ο εκδότης γνωστής εφημερίδας, ο οποίος αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν, να φτάσουν στον εισαγγελέα.

«Σήμερα θα συναντηθώ με τον εκδότη που ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που θα ανατρέψουν όπως λέει, την υπόθεση του εντολέα μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα προκειμένου την προσεχή Δευτέρα να προσκομίσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στη διάθεσή του. Στην όλη διαδικασία θα είμαι παρών» ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Γλυκά Νερά: Πρόταση – κόλαφος από τον Εισαγγελέα

Υπενθυμίζεται ότι το προφίλ μίας εγκληματικής και ανάλγητης προσωπικότητας με υποκριτική και αμετανόητη στάση, με θρασύτητα, κυνισμό και φιλαυτία δομεί με παράθεση στοιχείων για τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλο ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, ο οποίος με πρότασή του ζητά την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της συζύγου του Καρολάιν, για κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του, η οποία αριθμεί 24 σελίδες τονίζει αρχικά ότι το ζεύγος ήταν -με επιλογή κυρίως του κατηγορουμένου- τελείως αποκομμένο από το οικογενειακό περιβάλλον αμφοτέρων των συζύγων.

Διαβάστε επίσης