-->
19.04.2024

Iωάννα: Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο μου – Γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή;

Στο πέμπτο -από τα πολλά που την περιμένουν, όπως δηλώνουν οι γιατροί- χειρουργείο υπεβλήθη η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η μητέρα της Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης της δήλωσε πως το πέμπτο χειρουργείο πήγε καλά ωστόσο ο δρόμος μπροστά τους είναι μακρύς ακόμη.

«Καλά πήγε το χειρουργείο έχουμε όμως έχουμε δρόμο ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ιωάννας.

Όσο για την ψυχολογία της Ιωάννας η μητέρα της ανέφερε πως υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο καλύτερα και στιγμές που πέφτει ψυχολογικά με την ίδια να μη φεύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού της.

«Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο μου» λέει η Ιωάννα

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα από το «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται δηλώνει ανακούφιση αλλά και δικαίωση, τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ίδια, σύμφωνα με τη Real News, τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό της πόνο για τα όσα ζει μετά τη φρικιαστική επίθεση.

«Είμαι και εγώ θύμα» λέει ο 40χρονος

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο 40χρονος, που εμφανίζεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες επιμένει ότι δεν αποτελεί εκείνος την πέτρα του σκανδάλου, αλλά κάποιος άλλος άνδρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Real News, ο 40χρονος, μιλώντας σε φίλους, συγγενείς, αλλά και τον δικηγόρο του δηλώνει πως είναι και εκείνος θύμα αυτής της τραγωδίας, ενώ αρνείται κατηγορηματικά τον ρόλο του «πρωταγωνιστή» σε αυτή την υπόθεση.

Ο 40χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένιωσε τέτοια πίεση, όταν άρχισαν να δημοσιοποιούνται από κάποια ΜΜΕ τα στοιχεία του, που αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί σε οικείο πρόσωπο.

 

Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι της 35χρονης

Συγγενείς και φίλοι τόσο της Ιωάννας όσο και της 35χρονης, «έχασαν» όπως δηλώνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, με τις αποκαλύψεις.

Οι σημειώσεις, οι διάλογοι και το βαθύ σκοτάδι στο μυαλό της κατηγορούμενης, δεν είχαν γίνει αντιληπτά ούτε από τους ανθρώπους που την έβλεπαν και τη ζούσαν ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όπως η αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία.

Την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: «γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα».

Τα «δύο» πρόσωπα της 35χρονης

Μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς ένας άνθρωπος που έδειχνε φυσιολογικός. Μέσα στο σπίτι της μια γυναίκα γεμάτη εμμονές που γίνεται επικίνδυνη. Εκεί καταλήγουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια εποχή στο Facebook τα μηνύματα αγάπης που στέλνει στην Ιωάννα, μόνο θολά και ασυνάρτητα δεν είναι Για πρώτη φορά, το LIVE NEWS αποκαλύπτει πώς ζήτησε από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο από φίλο της.

Κατηγορούμενη: «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ».

Ιωάννα: «Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω».

Είναι η εποχή που η παρακολούθηση της Ιωάννας έχει ξεκινήσει και μαζί η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση. Η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος κυκλώνεται από παντού και είναι αδύνατον να γλιτώσει. Τα χαρτιά και τα φλιτζάνια, που όπως φαίνεται γεμίζουν το μυαλό της 35χρονης, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο επικίνδυνα.

Τι «έδειξε» το κινητό της 35χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, στο κινητό της δράστιδος έχουν βρεθεί δύο εφαρμογές απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των οποίων ήλεγχε τη θέση της 34χρονης Ιωάννας.

Οι αποκαλύψεις για την επίθεση που συντάραξε τη χώρα συνεχίζονται και πλέον «φωτίζουν» όλα τα κομμάτια στο παζλ που μέχρι και πριν από λίγες μέρες έλειπαν.Διαβάστε επίσης